Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

   

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ

Σε αναβάθμιση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού προχώρησε η Δημοτική Αρχή στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας. Συνεργεία του Δήμου ήδη έχουν προχωρήσει σε αντικατάσταση και βελτίωση του φωτισμού στον πεζόδρομο και στον κεντρικό δρόμο της Ελάτειας με τοποθέτηση φωτιστικών σε κομβικά σημεία που έλειπαν επί σειρά ετών, στο πλακόστρωτο του Ζελίου και στην κεντρική πλατεία του Λευκοχωρίου.
''Φως και ζωή είναι δύο έννοιες αλληλένδετες. Απουσία φωτός χάνεται μεγάλο κομμάτι της ασφάλειας, της ποικιλίας και της ομορφιάς γύρω μας'' δηλώνει η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή, τονίζοντας ότι η αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού στο σύνολο του Δήμου αποτελεί μία εκ των προτεραιοτήτων της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
Στόχος μας, σημειώνει η κ. Στιβακτή, είναι η αντικατάσταση όλων των φωτιστικών παλαιού τύπου με λάμπες led, καλύτερης ποιότητας και χαμηλότερης κατανάλωσης, οι οποίες θα αναβαθμίσουν σημαντικά την ποσότητα και την ποιότητα του φωτός. Οι εν λόγω λάμπες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μικρότερη κατανάλωση ρεύματος, με αποτέλεσμα να εξοικονομούμε ενέργεια και πόρους προστατεύοντας, παράλληλα, το περιβάλλον.
Φωτίζοντας τις νύχτες μας, υλοποιούμε τη δέσμευσή μας για έναν Δήμο φωτεινό και ασφαλή''

Φωτογραφίες