Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πολίτες ευαισθητοποιημένοι και υπεύθυνοι !

Συνεχίστηκε και τη χθεσινή μέρα ο δειγματοληπτικός έλεγχος με Rapid Tests στη Λαμία (οδός Φιλίας, απέναντι από το Χαλκιοπούλειο).
Από το πρωί τέσσερα συνεργεία του ΕΟΔΥ διενεργούσε τις δειγματοληψίες και η προσέλευση των δημοτών ήταν για δεύτερη ημέρα πολύ μεγάλη.
Από τα 263 τεστ βγήκαν θετικά τα 6. Την πρώτη μέρα των τεστ από τα 235 που έγιναν βρέθηκαν 7 θετικά. Πρόκειται για 5 άνδρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 53 έτη.
Τεστ θα συνεχίσουν να γίνονται και τις επόμενες ημέρες σε διαφορετικά σημεία της πόλης, προκειμένου μέσα από αυτή τη διαδικασία ιχνηλάτησης να αποκτήσουμε μια συνολική εικόνα για την επιδημιολογική κατάσταση της περιοχής μας. Όσο ζούμε με τον ιό, τόσα περισσότερα πράγματα μαθαίνουμε.
Τα τεστ του δρόμου δείχνουν ότι ο ιός κυκλοφορεί αναμεσά μας και πρέπει να είμαστε όλοι μας πολύ προσεκτικοί στις επαφές που κάνουμε.
Όσοι οικειοθελώς προσέρχονται αυτές τις ημέρες για να κάνουν το rapid tests, οι περισσότεροι δεν είχαν κανένα σύμπτωμα. Απλά πολίτες ευαισθητοποιημένοι γύρω από το θέμα της πανδημίας θεώρησαν καλό να κάνουν τον έλεγχο και ορθώς έπραξαν. Με τον τρόπο αυτό βοηθούν στην καταπολέμηση της πανδημίας.
Ας μην σκεφτόμαστε μόνο τι κάνει το κράτος για εμάς, αλλά να σκεφτόμαστε και τι κάνουμε εμείς οι ίδιοι για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Χρ.Α

Φωτογραφίες

    

Απόψεις