Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στην ΕΤΑΔ αγνοούν την πραγματικότητα!    Η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ανακοίνωσε χθες το διαγωνισμό για την εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου “Κασταλίας Πηγής” στους Δελφούς.
    Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που επιθυμούν να λάβουν γνώση, να εγγραφούν στην πλατφόρμα, ώστε να λάβουν τη σχετική πληροφόρηση κλπ.
    Εμείς οι ενδιαφερόμενοι βλέπουμε με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση ότι τα στελέχη της ΕΤΑΔ «αγνοούν» τον Περιφερειακό Τύπο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, μετά και από τη δημοσίευση του Διαγωνισμού για το Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού μόνο στον Πανελλαδικό Τύπο. Γιατί έτσι, λέει, προβλέπει το γράμμα του νόμου.
    Έτσι όμως, φαίνεται να αδιαφορούν για την ευρύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων και γενικότερα των πολιτών της περιφέρειας όπου υφίστανται τα συγκεκριμένα ακίνητα. Δηλαδή τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης είναι καλά μόνο για να παρουσιάζουν τις δωρεάν ανακοινώσεις και τα ρεπορτάζ, ενώ για τις πληρωμένες καταχωρήσεις είναι «ακατάλληλα»;
    Κύριοι της Κυβέρνησης, κύριοι βουλευτές της Περιφέρειας Στερεάς, κύριε Περιφερειάρχα και κύριες-οι Δήμαρχοι, μήπως πρέπει να εξηγήσετε στους αρμοδίους την ανάγκη ύπαρξης και σεβασμού των θεσμικών οργάνων της περιφέρειας, διότι, χωρίς αυτά, πιθανόν δεν θα υπήρχε ενδιαφέρον ούτε για τον Παρνασσό, αλλά ούτε για τους Δελφούς;
Διότι «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα».
Εξάλλου, είναι γνωστή η παροιμία ότι «για το καρφί χάσαμε το πέταλο»
Σ.Ρ.

    

Απόψεις