Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Υπέρ-κομματικός ο Σπερχειός!

Όλη τη νύχτα της Δευτέρας η Αστυνομία διέκοπτε την κυκλοφορία, από τη Λαμία προς το Γοργοπόταμο και το Κωσταλέξι, αφού τα νερά της βροχής περνούσαν πάνω από το οδόστρωμα σε κρίσιμα σημεία. Τι είχε συμβεί; Υπερχείλισε για ακόμη μια φορά ο Σπερχειός.  

Έτσι απαγορεύτηκε η διέλευση των οχημάτων από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου προς Κομποτάδες αλλά και από Κωσταλέξι προς Κομποτάδες. Στις 10 το βράδυ η αστυνομία αναγκάστηκε να κλείσει και τη γέφυρα στο Φραντζόμυλο, καθώς τα νερά κάλυψαν το οδόστρωμα.

Η είδηση για την υπερχείλιση του Σπερχειού τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια έχει γίνει ρουτίνα. Το εκπληκτικό είναι ότι ο Σπερχειός δεν περιμένει τον μεγάλο κυκλώνα για να υπερχειλίσει.

Το κάνει και με μια απλή βροχόπτωση. Δεν αντέχει καθόλου στην πίεση. Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις να πούμε και το άλλο.

Ότι  ο Σπερχειός είναι υπερκομματικός. Πλημμυρίζει με όλες τις κυβερνήσεις ανεξαρτήτου χρώματος και πολιτικών πεποιθήσεων.


Χρ. Α

 

 

    

Αθλητικά

Μια... κανονική ΑΕΚ εμφανίστηκε μετά από καιρό στο ΟΑΚΑ και επικράτησε εύκολα 2-0 του Απόλλωνα με σκόρερ τον Καρίμ Ανσαριφάρντ (7΄,25΄). Έτσι με την ολοκλήρωση της 25ης...