Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κάτω οι βάσεις στις Πανελλήνιες Εξετάσεις: «Βατερλώ» στη Χημεία !

Σε γενικές γραμμές, οι υποψήφιοι έγραψαν κάτω από τη βάση στα επτά από τα έντεκα μαθήματα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως φέτος είναι - συνολικά - λιγότεροι και οι αριστούχοι.

Xειρότερες από πέρυσι οι επιδόσεις στα περισσότερα μαθήματα των πανελλαδικών, με τη Χημεία να αποτελεί το φετινό «Βατερλώ» καθώς είναι σχεδόν διπλάσιο το ποσοστό όσων
έγραψαν κάτω από τη βάση.

Η Βιολογία και η Ιστορία συμπληρώνουν την τριάδα των μαθημάτων που δυσκόλεψαν τους υποψηφίους οι οποίοι, από την άλλη, έχουν λόγους να αισιοδοξούν, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πτώση των βάσεων σε όλα τα πεδία.

Σε γενικές γραμμές, οι υποψήφιοι έγραψαν κάτω από τη βάση στα επτά από τα έντεκα μαθήματα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως φέτος είναι - συνολικά - λιγότεροι και οι αριστούχοι. Ακόμα και σε μαθήματα που η γενική επίδοση κρίνεται θετική. Κατά τ’ άλλα, οι προβλέψεις για τις επιδόσεις, άλλες «βγήκαν», άλλες όχι.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Τρίτης 2 Ιουλίου.

 

    

Απόψεις

Αθλητικά

Το εμπόδιο του προ-ολυμπιακού τουρνουά αποδείχθηκε και πάλι αξεπέραστο για την Εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών. Παρότι ξεκίνησε καλά στον αποφασιστικό ημιτελικό...
randomness