Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ “DONUM”

Μια βιτρίνα άκρως ενημερωμένη και επιβλητική μέσα στην απλότητά της με καταπληκτικά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα που έλκουν τα βλέμματα και μοναδικά δώρα που σε προ(σ)καλούν να τα χαρίσεις σε αγαπημένα πρόσωπα… Στο εσωτερικό καλόγουστα αντικείμενα υψηλού σχεδιασμού «κλέβουν» τις εντυπώσεις, συνδυάζοντας την ποιότητα με τις προσιτές τιμές… Το σκηνικό ολοκληρώνουν επιλεγμένες συλλογές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον με τα σχέδια και τους χρωματικούς συνδυασμούς τους, ανανεώνονται ανάλογα με την εποχή του χρόνου και εξάπτουν τη χαρά της ζωής μέσα στο σπίτι… Αυτό είναι το DONUM στη Λεωνίδου 3, στη Λαμία!

To κατάστημα άνοιξε για πρώτη φορά το 2001 φέροντας την επωνυμία “Studio Kosta Boda Illum”. Tο 2015 αποτέλεσε χρονιά αλλαγών για το “Studio Kosta Boda Illum” όταν μετονομάστηκε σε “DONUM” διατηρώντας τον εκλεκτό χαρακτήρα των αντικειμένων και των ειδών δώρου που φιλοξενεί.

Με στόχο την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών καθώς και της εποχής, το DONUM έκανε τότε μια στροφή προς τα καθημερινά χρηστικά αντικείμενα, επεκτείνοντας τη συλλογή με γνωστούς οίκους όπως η “ΙΟΝΙΑ”, η “Salt & Pepper Appolia”, καθώς και αντιπροσωπευτικά διακοσμητικά κομμάτια για το σύγχρονο σπίτι, όπως η “Kosta Boda” και η “Orrefors”. Φυσικά, επειδή κάθε αντικείμενο στο “DONUM” αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση δώρου, οι τιμές διαμορφώνονται με τρόπο κατάλληλο, ώστε να αποτελούν για όλους μια ευχάριστη έκπληξη!

Επίσης, στο πλαίσιο της πλήρους εξυπηρέτησης, παρέχονται ιδέες για τις νέες τάσεις όχι μόνο της διακόσμησης αλλά και το «στήσιμο» του τραπεζιού (art de la table) αφού κανείς μπορεί να βρεi ό,τι χρειάζεται για το στρώσιμο ενός επίσημου τραπεζιού, όπως σερβίτσια, μαχαιροπήρουνα, ποτήρια, ιδιαίτερα αξεσουάρ που κάνουν τις πολύτιμες προσωπικές στιγμές να ξεχωρίζουν.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Με φροντίδα για τους πελάτες του, το “DONUM” αποστέλλει δωρεάν τα δώρα προς τους αγαπημένους τους σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και με τηλεφωνική εξυπηρέτηση με χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας. Όσον αφορά δε στους αναποφάσιστους φίλους του, το “DONUM” διαθέτει τσεκ δώρου!

Εκτός των άλλων, το “DONUM” καλύπτει το επαγγελματικό δώρο, το βρεφικό δώρο και συγχρόνως παρουσιάζει ιδιαίτερες και καλαίσθητες προτάσεις για μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης.

Με το άνοιγμα ενός νέου σπιτιού, τα δώρα επισφραγίζουν τις σημαντικές περιστάσεις στη ζωή των ανθρώπων. Έτσι λοιπόν, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα γαμήλια δώρα, όμορφα και διαχρονικά, όπως οι αναμνήσεις μιας τόσο ξεχωριστής ημέρας! Οι καλεσμένοι του ζευγαριού μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων, σε μεγάλο εύρος τιμών που να ικανοποιεί τον καθέναν τους. Επιπλέον, με τη λίστα Γάμου οι νεόνυμφοι εξοπλίζουν πλήρως το σπίτι τους, σαφώς ευκολότερα. Συμμετέχοντας στη χαρά των νεονύμφων το “DONUM” προσφέρει με τη σειρά του το δικό του δώρο για το ξεκίνημα της κοινής ζωής τους μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του!

 

Φωτογραφίες

    

Απόψεις

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.