Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Ιωάννη Γεωργαντά

Το παιδί σας αισθάνεται πως δεν έχει... Χημεία με τα Μαθηματικά και η Φυσική του φαίνεται... αφύσικη; Αναζητάτε έναν καθηγητή που θα το οδηγήσει με σιγουριά στο στίβο των πανελλαδικών εξετάσεων; Ο Γιάννης Γεωργαντάς βάζει τέλος στα βασανιστικά ερωτήματα αναλαμβάνοντας μαθητές Γυμνασίου, Ενιαίου ή Επαγγελματικού Λυκείου, καθώς και φοιτητές Τ.Ε.Ι. με απόλυτη μεταδοτικότητα και αξιοπιστία.

Γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στη Λαμία. Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εξειδικεύτηκε στη Φυσική Περιβάλλοντος-Μετεωρολογία. Παρακολουθεί και συμμετέχει ενεργά σε επιστημονικά συνέδρια σχετικά με την οικολογία και την ενέργεια, ενώ ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στη Διαχείριση Αποβλήτων.

Στο πλαίσιο της διπλωματικής του εργασίας υπήρξε μέλος της ερευνητικής ομάδας του εργαστηρίου ποιότητας εσωτερικού αέρα του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο τη μελέτη των μετεωρολογικών συνθηκών, τη σωματιδιακή και χημική ρύπανση εντός των συρμών και στις αποβάθρες της «Αττικό Μετρό».

Από τον Ιούνιο του 2011 έως τον Οκτώβριο του 2012 είχε την επιστημονική επιμέλεια της σελίδας «Καιρός της Εβδομάδας» στην εφημερίδα “Έθνος της Κυριακής”, ενώ από το Φεβρουάριο του 2013 έως το Νοέμβριο του 2014 ασκούσε καθήκοντα Εκτελεστικού Αντιπροέδρου στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Αθηναίων. Τον Οκτώβριο του 2014 ίδρυσε τις
“Εκδόσεις Γεωργαντά” με αντικείμενο τη συγγραφή, έκδοση και πώληση εκπαιδευτικών βιβλίων, την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Για πολλά χρόνια, έχει εργαστεί ως διδάσκων σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης της Αθήνας αλλά και κατ’ οίκον ως καθηγητής. Παράλληλα, έχει συγγράψει τα βιβλία «Άλγεβρα Α’ Λυκείου, αναλυτικές λύσεις των ασκήσεων της Τράπεζας Θεμάτων» και «Μαθηματικά Α’ Γυμνασίου», ενώ συνεργάζεται με την εκπαιδευτική ιστοσελίδα “Sofikoukouvagia.gr”.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2016, μαθητής του Γιάννη Γεωργαντά πέτυχε να εισαχθεί 1ος στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Στα διδακτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται εκτός από τα Μαθηματικά, τη Φυσική και τη Χημεία όλων των τάξεων για τις βαθμίδες Γυμνασίου, Λυκείου και Επα.Λ., τα ειδικά μαθήματα Ναυσιπλοΐα 2 & Ευστάθεια-Μεταφορά Φορτίων του τμήματος πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού, καθώς και τα ειδικά μαθήματα Στοιχεία Μηχανών & Ψύξης-Κλιματισμού του τομέα Μηχανολογίας των Επα.Λ..

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να καλείτε τον κ. Γεωργαντά στο τηλέφωνο 6945 028011.

Τώρα το μάθημα γίνεται... παιχνιδάκι!

 

Φωτογραφίες

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.