Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

1536 γεύματα στη Δυτική Φθιώτιδα διένειμε η Μητρόπολη

 

Επίσκεψη στήριξης και αγάπης για πολλές οικογένειες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, υλοποιώντας αδιάκοπα και παρά τις δυσκολίες των ημερών του 2ου Lockdown, την Φιλανθρωπική δράση «ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ», του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»και της εταιρείας«ΜΑΣΟΥΤΗΣ»,σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, αυτή την φορά στην Δυτική Φθιώτιδα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών, υλοποιώντας  επισκέφτηκε, περιοχές της Δυτικής Φθιώτιδος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της  Μητρόπολης  Φθιώτιδος π. Παναγιώτη Σερέτη και τον Αναπληρωτή Διευθυντή π. Δημήτριο Νασόπουλο και διένειμαν άλλα 1536 γεύματα σε συνανθρώπους μας οι οποίοι ζουν στα ακραία όρια της φτώχειας για τις δύσκολες μέρες του εγκλεισμού.

Είναι χαρακτηριστικό οτι τη  βοήθεια διένειμε αυτοπροσώπως ο κ. Συμεών, δίδοντας παράλληλα εκτός από οικονομική, υλική και ψυχολογική στήριξη σε αυτή την δυσκολία που έχει επιφέρει η πανδημία του Covid - 19 και έχει αυξήσει τις ανάγκες ιδιαίτερα των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας . 

''Συνεχίζουμε μέσα σε αυτή την πρωτοφανή δυσκολία που έχει επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού στην χώρα μας και στον κόσμο ολόκληρο, να υλοποιούμε αυτές τις δράσεις ανάσας, στήριξης και ελπίδος, ιδιαίτερα σε αυτούς τους αδελφούς μας που έχουν ανάγκη και ζουν στο όριο της φτώχειας'' τόνισε στις δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών , ευχαριστώντας την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»,τον Πρόεδρό της Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον Γενικό Διευθυντή  Κωνσταντίνο Δήμτσα διότι οπως είπε  έχουν αγκαλιάσει  κάθε άνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη, ιδιαίτερα σε τόσο δύσκολες μέρες.

 

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

Φωτογραφίες

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness