Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

2.360.000 € για την επισκευή και συντήρηση 11 Κέντρων Υγείας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

 

Στη δημοπράτηση έργων για την επισκευή και συντήρηση έντεκα (11) Κέντρων Υγείας, συνολικού προϋπολογισμού 2.360.000  €  από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, προχωράει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μετά την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης, σήμερα, 31 Αυγούστου 2020, στη Λαμία, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό και τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κώστα Μπακομήτρου.

 

Συγκεκριμένα, τα έργα αποσκοπούν στην αναβάθμιση των κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών των Κέντρων Υγείας Αλιβερίου, Αμφίκλειας, Αταλάντης, Δομοκού, Δυτικής Φραγκίστας, Ιστιαίας, Καμένων Βούρλων, Μακρακώμης, Μαντουδίου, Στυλίδας και Ψαχνών και έχουν ως στόχο τη βελτίωση των κτιρίων από πλευράς λειτουργικότητας, ασφάλειας, κόστους λειτουργίας και αισθητικής.

 

 

    

 

Απόψεις

Γράφει ο Χ.Τ. ο Βιτ’λιώτης13/04/2024Ελλάς Ελλήνων αχταρμάςΧώρα της προσωπίδαςΜ’ όλα τα φρούτα τις ψευτιάςΈμποροι της ελπίδας.--Η ψευτιά και το …μπουγέλοΈχουν μέλι στο...
randomness