Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

3ο Λύκειο Λαμίας : Απονεμήθηκαν στους αριστούχους μαθητές τα ''Μουστάκεια Βραβεία''

Σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο 3ο Λύκειο Λαμίας, δόθηκαν στους αριστούχους μαθητές τα Μουστάκεια Βραβεία μαζί με το αντίστοιχο χρηματικό ποσό.

Η τελετή βράβευσης των μαθητών πραγματοποιήθηκε  στην αιθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, με τον Διευθυντή του σχολείου Ανδρέα Αγγελακόπουλο να τηρεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο του COVID-19.

Τα βραβεία παρέδωσαν στους αριστούχους μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου, ο Δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος , οι βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς , Θέμης Χειμάρας,  Γιάννης Σαρακιώτης,  ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπεσλεμές και η  Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα ευχόμενοι στα παιδιά να συνεχίσουν να αριστεύουν στη ζωή τους και να εκπληρώσουν τα ονειρά τους . Τις πρώτες απονομές εκανε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος , ως πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Μουστάκειου Κληροδοτήματος .Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις επιδόσεις τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στις σπουδές τους .

 

 

 

 

''Είμαστε εδώ σήμερα για τρία πράγματα . Να επιβραβεύσουμε  τον κόπο των μαθητών ,να εκφράσουμε την στήριξη στον αγώνα  των γονιών τους και την εκτιμησή μας στην  έμπνευση των δασκάλων '' τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαμιέων . Απευθυνόμενος σε δασκάλους , γονείς και μαθητές , είπε οτι με τη συμπεριφορά σας και το εργο σας δημιουργείται  πρότυπα που οφείλουμε όλοι να ακολουθήσουμε'' . Τέλος ο κ. Καραίσκος ευχαρίστησε τον Διευθυντή και τους καθηγητές του σχολείου για τις αριστες συνθήκες εκπαίδευσης που εχουν εξασφαλίσει για τους μαθητές τους στο 3ο Λύκειο Λαμίας και αυτό οπως είπε αντικατοπτρίζεται στις βαθμολογίες των παιδιών .

Σημειώνεται οτι στους αριστούχους μαθητές και των τριών τάξεων κατατίθεται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα χρήματα των Μουστάκειων Βραβείων , σύμφωνα με την επιθυμία του διαθέτη του Κληροδοτήματος Κωνσταντίνο Μουστάκα . Ολα τα ονόματα των παιδιών που βραβεύτηκαν θα δημοσιευτούν αύριο στην εφημερίδα του ''Λαμιακού Τύπου ''.