Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Aδεια εκσκαφής για διασύνδεση του εργοστασίου της Ελληνικής Ζυθοποιείας Αταλάντης με οπτική ίνα ,υπέγραψε ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές

Aδεια εκσκαφής για διασύνδεση του εργοστασίου της Ελληνικής Ζυθοποιείας Αταλάντης με οπτική ίνα , υπέγραψε ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές , λύνοντας ενα πρόβλημα που εκκρεμούσε απο την προηγούμενη δημοτική περίοδο . ''Η πρόσβαση στο γρήγορο διαδίκτυο είναι βασική ανάγκη για κάθε πολίτη και για κάθε επιχείρηση'' δηλώνει ο Δήμαρχος Λοκρών και προσθέτει οτι ''στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον που ζούμε έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε ολες τις επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας''.
Η  Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λοκρών δεν χορηγούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα άδεια για σύνδεση του εργοστασίου με οπτική ίνα ''εξαιτίας άρνησης της προηγούμενης Δημοτικής αρχής'' οπως αναφέρει ο Δήμαρχος Λοκρών .
Το πρόβλημα λύθηκε σε μια από τις πρώτες συναντήσεις του Δημάρχου με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Ζυθοποιείας Αταλάντης κ. Συριανό και ηδη το έργο έχει προχωρήσει.
''Δίνουμε προτεραιότητα στις αδειοδοτήσεις των αιτημάτων των τοπικών επιχειρήσεων και φορέων, όπως επίσης και των εταιρειών τηλεφωνίας προκειμένου να αναβαθμιστούν οι υποδομές και κατ' επέκταση οι παρεχόμενες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.
Προχωράμε μπροστά και δεν αφήνουμε τον τόπο στο χθες και στο τεχνολογικό χάσμα'' τονίζει ο κ. Ζεκεντές !
Φωτογραφίες

    

Απόψεις

randomness