Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Το Άγιο Φως στην Καθέδρα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Με χαρμόσυνες καμπανοκρουσίες αφίχθη νωρίς το πρωί στην Καθέδρα της Ιεράς Μητροπόλεως μας, τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας,  το Άγιο Φως από την Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα.

          Το Άγιος Φως εκόμισε ευλαβώς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, συνοδευόμενος υπό του Αγίου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως μας Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Αγγέλου Ανθοπούλου, του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεοφύτου Ραφαηλίδη, του Αρχιερατικού Επιτρόπου Λαμίας Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Παναγιώτου Σερέτη, καθώς και Ιερέων της Μητοπόλεως, οι οποίοι και παρέλαβαν το Άγιο Φως και το μετέφεραν στους Ναούς τους.

                   Ήδη  με μέριμνα των Αρχιερατικών Επιτρόπων της καθ΄ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, το Άγιο Φως διανέμεται σε όλες τις Ενορίες και τις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως και κατά την Εορτή της αποδόσεως του Πάσχα θα διανεμηθεί σε όλους τους πιστούς, που το επιθυμούν, κατόπιν συνεννοήσεως με τους Ιερείς τους.

ΠΗΓΗ Ι Μ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

   

Απόψεις

Το Παζάρι, ανήκει στο ανατολίτικο παρελθόν. Οι σύγχρονες Πόλεις δεν χαρακτηρίζονται από εμπορικές δραστηριότητες τούρκικης και ανατολίτικης αισθητικής με τσαντίρια,...