Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

''Αναψαν τα αίματα '' στο Δημοτικό Συμβούλιο της Στυλίδας --''Μετωπική'' Στεργίου -Αποστόλου μέσα σε κλίμα εντασης

Επεισοδιακή  ήταν η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας με αντεγκλήσεις και εντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων .

Αδιάψευστος μάρτυρας των οσων διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , αποτελεί το βίντεο από την συγκεκριμένη συνεδρίαση , το οποίο έχει αναρτηθεί και προβληθεί στο διαδίκτυο και σε διάφορες ιστοσελίδες .

Την συνεδρίαση σημάδεψε η  οξεία αντιπαράθεση μεταξύ της Δημάρχου  Βιργινίας Στεργίου και του Επικεφαλής  της Μείζονος  Μειοψηφίας  Γιάννη Αποστόλου .

Μάλιστα ο κ.  Αποστόλου με ανακοίνωση του καταγγέλλει την «…προσπάθεια ωραιοποίησης και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας εκ μέρους της Δημάρχου ….» αλλά και  την συμπεριφορά του «…άμισθου ειδικού Συμβούλου που κινήθηκε  με άκομψο τρόπο προς το μέρος  εκλεγμένου Δημοτικού      Συμβούλου φωνασκώντας και εκτοξεύοντας απειλές …» 

Στην ιδια ανακοίνωση ο κ. Αποστόλου κατηγορεί την Δημοτική Αρχή για  ''έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων που οδηγεί δυστυχώς κάποιους σε κινήσεις πανικού και σε συμπεριφορές, οι οποίες δεν συνάδουν με την δημοκρατία και παραπέμπουν σε χώρους, όπου τα επιχειρήματα αντικαθίστανται από φωνές και απειλές''.