Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Λαμίας --Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 26 Αυγούστου

Με   συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα εκφράσουν οι εργαζομενοι του Νοσοκομείου Λαμίας την αντιθεσή τους στον υποχρεωτικό εμβολιασμό .

Την συγκέντρωση οργανώνει η διοίκηση του  Σωματείου Εργαζομένων την  Πέμπτη 26 Αυγούστου  στις 11 το πρωί στην κεντρική  πύλη του Γενικού Νοσοκομείου και καλεί τα μέλη του και τους εργαζομένους στα Κέντρα Υγείας του νομού  , να συμμετάσχουν μαζικά στην κινητοποίηση .

Η κινητοποίηση ενάντια στο νόμο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού των υγειονομικών γίνεται στα πλαίσια  5ωρης στάσης εργασίας (10:00-15:00) . 

Με ανακοινωσή του το Σωματείο Εργαζομένων , καλεί όλους τους εργαζόμενους (εμβολιασμένους ή μη), να συμμετάσχουν σε όλες τις δράσεις (απεργία-αποχή από το καθήκον της επίδειξης ή κατάθεσης του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και από την συλλογή στοιχείων που αφορούν τον εμβολιασμό, απεργιακές κινητοποιήσεις, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας) ενάντια στον νόμο της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού των υγειονομικών έναντι του κορωνοιού.

''Ως υγειονομικοί (εμβολιασμένοι και μη) ΔΕΝ είμαστε αντίθετοι στον εμβολιασμό αλλά στην απόφαση της υποχρεωτικότητας.

Είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε εκβιαστικά και διχαστικά διλήμματα, στην στοχοποίηση συναδέλφων και στις πειθαρχικές κυρώσεις (αναστολή καθηκόντων). ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των εργαζομένων και τον δημόσιο χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας'', τονίζει στην ανακοινωσή της η Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων  του Νοσοκομείου Λαμίας .

    

Απόψεις

Τι σχέση μπορεί να έχει ο θάνατος ενός ρομά που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στο Πέραμα με την ελληνογαλλική συμφωνία και την πιθανότητα να αναγκαστούμε να...