Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αποχωρεί απο το Δήμο Λαμιέων ο Προιστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Τσώνης

Συνταξιοδοτείται υστερα από 35 χρόνια υπηρεσίας στη
Διεύθυνση Υποδομών και  Τεχνικών Έργων ,  ο Προιστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαμιέων Δημήτρης Τσώνης .
  Επι μια 20ετία υπηρέτησε  σε θέσεις ευθύνης, 10 χρόνια ως Προϊστάμενος Οδοποιίας και  10 χρόνια ως Διευθυντής.
Υπηρέτησε δίπλα σε 4 Δημάρχους (Λ. Παπαδήμας, Γ. Ντελής, Γ. Κοτρωνιάς, Ν. Σταυρογιάννης) σε ολόκληρη τη θητεία τους, τους στήριξε με τις γνώσεις και την εμπειρία του και έτυχε της απόλυτης εμπιστοσύνης και της αναγνώρισής τους. Τους τελευταίους  επτά μήνες συνεργάστηκε  και με τον νέο Δήμαρχο Ευθύμιο  Καραΐσκο.
Με αναρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο Δημήτρης Τσώνης ευχαριστεί  όλους τους συναδέρφους, μόνιμους και μη, για την ουσιαστική συνεργασία που είχαν .  ''Προσφέραμε στο Δήμο Λαμίας όλοι μαζί ως ομάδα και καθένας ξεχωριστά, μέσα από μια συνεργασία πολύτιμη για τον τόπο μας. Ακόμη και οι διαφωνίες μας, όποτε υπήρξαν, δεν ήταν προσωπικές αντιπαραθέσεις. Ήταν αγωνία και προσπάθεια για το καλό, το καλύτερο, ακόμη και για το άριστο.
Με όλη μου την εκτίμηση στους Δημότες του Δήμου Λαμιέων, στους συναδέρφους μου και τους Δημάρχους που υπηρέτησα δίπλα τους, στις διάφορες Υπηρεσίες και τις τοπικές Αρχές, για την άριστη συνεργασία που είχα μαζί τους, και με τις ευχές για μια επιτυχημένη πορεία στην τωρινή Δημοτική Αρχή του Δήμου μας, εύχομαι σε όλους τα καλύτερα''!
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες νέα Προισταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαμιέων αναλαμβάνει η μηχανικός Αφροδίτη  Πολιτοπούλου .