Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αρνητικά ολα τα rapid tests στην Ελάτεια

Στην πόλη της Ελάτειας σήμερα Παρασκευή 15/1/2021 ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένοι έλεγχοι από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, δωρεάν Rapid Tests για κορονοϊό, με τη μέθοδο μέσα από το αυτοκίνητο (drive through testing).

Όπως μας ενημερώνει η Δήμαρχος  Αθανασία Στιβακτή, τα νέα είναι ευχάριστα και πολύ ενθαρρυντικά,  αφού στις 116 δειγματοληψίες που πραγματοποιήθηκαν, τα αποτελέσματα όλων των τεστ βγήκαν αρνητικά!

''Στη μάχη για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19 έχουμε συμμάχους τους δημότες μας'' δήλωσε η Δήμαρχος , η οποία ευχαρίστησε   για άλλη μία φορά το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την πολύτιμη συνδρομή του και όλους τους πολίτες που αφιέρωσαν 10 λεπτά από τον χρόνο τους για να εξετασθούν.
'' Σίγουρα τα αρνητικά αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά όμως δεν εφησυχαζόμαστε γιατί η πανδημία παραμένει σε έξαρση. Συνεχίζουμε να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας, ώστε να παραμείνουμε όλοι μας ασφαλείς'' υποστήριξε η κ. Στιβακτή .
Φωτογραφίες

    

Απόψεις

Ο Φθιωτός (Μεγάλη Κάψη) προχουντικά Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βαγγέλης Καλαντζής, ρέκτης της δημοτικής μουσικής, κρατάει στο χορό τον τότε Δήμαρχο Αμφίκλειας για έναν...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness