Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ασημένιο Βέλος :Ξεκίνησαν οι βλάβες στο πολυδιαφημισμένο τρένο

Πριν καλά καλά κλείσει η πρώτη εβδομάδα από την ημέρα έναρξης των δρομολογίων του Λευκού Βέλους ETR  παρουσιάστηκε βλάβη με αποτέλεσμα το τρένο , να επιστρέψει αργά από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

 

Σύμφωνα με το efsyn.gr, πρόκειται για βλάβη στο δρομολόγιο 61 της υπερταχείας ETR και καταγράφηκε έξω από τη Θεσσαλονίκη, στο Πλατύ. Το τρένο που έκανε το βραδινό δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα, πλέον πέρασε από την Τιθορέα και συνέχισε  προς Αθήνα, αλλά κινούμενο με χαμηλή ταχύτητα.

 

Σύμφωνα με το efsyn.gr  η εταιρεία,  παραδέχεται ότι το τρένο παρουσίασε μια «αστοχία» και θα αποζημιωθούν οι επιβάτες, χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους.

«Το τρένο τώρα βρίσκεται στην Τιθορέα. Ως πλήρως ανακαινισμένο, όπως όλα τα καινούργια τρένα, ενδέχεται να παρουσιάσει κάποια απροσδόκητη αστοχία. Φροντίζουμε τους επιβάτες μας και θα αποζημιωθούν πλήρως. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την τεχνική ομάδα» σημειώνει στην απάντησή της.

Υπενθυμίζεται ότι έρευνα δημοσιογράφων από 13 χώρες έχει αναδείξει τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι υπερταχείες ETR-470.

    

 

randomness