Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

“Δεν έβγαλα όπλο αλλά αεροβόλο” – Χαμός σε σχολείο κατά τη διάρκεια της πρωινής προσευχής

Απίθανες σκηνές σε σχολείο, με πρωταγωνιστή έναν 16χρονο μαθητή της Α' Λυκείου. Ο διευθυντής κάλεσε την αστυνομία...

“Είναι άγνωστες μέχρι ώρας οι πραγματικές διαστάσεις του θέματος”, είπε στο newsit.gr ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κρήτης, Μανώλης Καρτσωνάκης. Όπως τόνισε, μέχρι και λίγο μετά τις 11.00, δεν είχε βρεθεί κάποιο όπλο, ενώ ο 16χρονος μαθητής της Α’ Λυκείου φέρεται να έχει πει ότι δεν έβαλε όπλο αλλά ένα αεροβόλο.

Ο Μανώλης Καρτσωνάκης επιβεβαίωσε στο newsit.gr ότι το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί πριν από την πρωινή προσευχή. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιος γονιός ο οποίος ήταν παρών, είδε τον νεαρό να κρατάει κάτι που έμοιαζε με όπλο.

Μπήκε έξαλλος στο γραφείο της διεύθυνσης, ενημέρωσε σχετικά και αμέσως επιλήφθηκε το σχολείο. Σύμφωνα με τον κ. Καρτσωνάκη κλήθηκε η Αστυνομία αλλά και ο ίδιος ο μαθητής.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, σε έλεγχο που έγινε στην τσάντα του, δεν βρέθηκε κανένα όπλο. Ο μαθητής, είπε ο Μανώλης Καρτσωνάκης, υποστήριξε ότι είχε κάποιο αεροβόλο. Όμως ούτε αυτό έχει βρεθεί.

ΠΗΓΗ NEWSIT 

   

Απόψεις

Το Παζάρι, ανήκει στο ανατολίτικο παρελθόν. Οι σύγχρονες Πόλεις δεν χαρακτηρίζονται από εμπορικές δραστηριότητες τούρκικης και ανατολίτικης αισθητικής με τσαντίρια,...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness