Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής : ''Τα μηχανήματα θα σταματήσουν οταν δοθεί πρόσβαση και στον τελευταίο δημότη που εχει πληγεί απο τη θεομηνία ''

 
 
Mε εντατικούς ρυθμούς προχωρά στο Δήμο Μακρακώμης η καταγραφή των ζημιών της θεομηνίας , ενω πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία του Δήμου για την αποκατάσταση των βλαβών στα δίκτυα και τις υποδομές . ''Τα μηχανήματα θα σταματήσουν οταν δοθεί πρόσβαση στον τελευταίο δρόμο και στον τελευταίο δημότη που εχει πληγεί απο τη θεομηνία '' δηλώνει στο ''ΛΤ'' ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής . Σύμφωνα με το Δήμαρχο η Δυτική Φθιώτιδα ηταν απο τις περιοχές που η καταιγίδα αφησε εντονα τα σημάδια της με κομμένους δρόμους , διαλυμένους αγωγούς, πλημμυρισμένες περιουσίες , κατεστραμμένα δίκτυα και με δύο λέξεις , ολική καταστροφή .
Σε πολλά χωριά το νερό μπήκε μέσα στα σπίτια , πλημμύρισαν υπόγεια και ποιμνιοστάσια . Απο τη νύχτα της θεομηνίας η δημοτική αρχή με τα μηχανήματα που διαθέτει και τη συνδρομή της Περιφέρειας και ιδιωτών δεν σταμάτησε ουτε στιγμή να δίνει μάχη για να αποκαταστήσει τα προβλήματα .
Η προσπαθειά μας , τονίζει ο κ. Χαντζής , επικεντρώθηκε στο να ανοίξουν οι αγροτικοί δρόμοι για να αποκτήσουν πρόσβαση στα χωράφια τους οι αγρότες και παραγωγοί .Επίσης σε ολα τα σημεία οπου σημειώθηκαν καταστροφές στις υποδομές , υπάρχουν μηχανήματα και εργάζονται για να τις αποκαταστήσουν .
Φωτογραφίες

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness