Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Δομνίστα : Βάζουν σε καραντίνα τους επισκέπτες του χωριού της Ευρυτανίας

Σε καραντίνα ζητά να μπούν οι επισκέπτες του χωριού της Δομνίστας Ευρυτανίας , ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας για να προφυλαχθούν οι κάτοικοι του χωριού απο τον κορονοιό .Ο πρόεδρος Νίκος Καρέτσος  ανάρτησε μια ενημέρωση προς τους συγχωριανούς και επισκέπτες του χωριού. Ζητά να έχει πλήρη ενημέρωση για τις κινήσεις των συγχωριανών του αν έχουν ταξιδέψει ή φιλοξενούν κάποιον από άλλο μέρος και ζητά να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών όσοι επισκεφτούν το χωριό τις μέρες του Πάσχα καθώς και να μην έρθουν σε επαφή με τους κατοίκους του χωριού!

''Οι συγχωριανοί και ετεροδημότες που έρχονται στη Δομνίστα,τις τελευταίες ημέρες από άλλες πόλεις καθώς και από το εξωτερικό να ενημερώνουν τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας για την άφιξή τους και για το αν φιλοξενούν νέα πρόσωπα στα σπίτια τους.
Επίσης,παρακαλούνται οι ετεροδημότες που έρχονται στο χωριό και ενόψει του επερχόμενου εορτασμού του Πάσχα,να αποφεύγουν την επαφή με τους μόνιμους κατοίκους της κοινότητας,παραμένοντας στα σπίτια τους για 14 ημέρες''.

   

randomness