Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δωρεάν Απινιδωτές καρδιακής αναζωογόνησης στο Δήμο Αγράφων

 
Ο Δήμαρχος Αγράφων και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον 'Ομιλο "ΥΓΕΙΑ", για τη Δωρεά δύο απινιδωτών τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε απομακρυσμένα χωριά του Δήμου Αγράφων , εκανε ο Ομιλος ''ΥΓΕΙΑ''. Οι απινιδωτές  θα συμβάλουν στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής και στη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.
Το αμέσως προσεχές διάστημα , οπως μας ενημερώνει ο Δήμος , θα πιστοποιηθούν εθελοντές μετά από ειδική εκπαίδευση της υπό σύσταση επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών του Δήμου Αγράφων.
''Η εν λόγω δωρεάν έχει μέγιστη σημασία για εμάς, αφού είναι προσφορά ουσίας και συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας αν χρειαστεί κάποια απευκταία στιγμή να συμβάλουν σε αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών. Αποτελεί δε έμπρακτη απόδειξη του υψηλού αισθήματος αλληλεγγύης, ευαισθησίας και διάθεσης προσφοράς του Ομίλου "ΥΓΕΙΑ" προς τον Δήμο μας. Ευχόμαστε τέτοιες ενέργειες να βρουν μιμητές για το καλό της κοινωνίας μας'' τονίζει ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξανδρος Καρδαμπίκης .