Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Έγκλημα βλέπει η Αστυνομία πίσω από την εξαφάνιση των δύο αλλοδαπών στον Παλαμά Δομοκού

Το κουβάρι μιας μυστηριώδους υπόθεσης με την εξαφάνιση δύο Πακιστανών απο τον Παλαμά Δομοκού επιχειρεί να ξετυλίξει η Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί, από τα στοιχεία της έρευνας που έχουν κάνει, οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι βρίσκονται μπροστά σε μια εγκληματική ενέργεια και γι’ αυτό αναζητούν το θύμα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις χτενίζουν ολόκληρη την περιοχή με την βοήθεια ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ, ειδικού εκπαιδευμένου σκύλου.

Αυτό που κάνει τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση να μιλούν σχεδόν με βεβαιότητα για διάπραξη εγκληματικής ενέργειας, δεν είναι μόνο τα ματωμένα ρούχα που βρέθηκαν στο ποιμνιοστάσιο κοντά στον Παλαμά Δομοκού που εργαζόταν ο ενας Πακιστανός και είχε δεχτεί παραμονές της Πρωτοχρονιάς την επίσκεψη νεαρού συμπατριώτη του.

Στα χέρια της Αστυνομίας υπάρχει μια βιντεοκλήση απο το περιεχόμενο της οποίας προκύπτει ότι ο ένας αλλοδαπός παρενοχλούσε σεξουαλικά τον άλλον, γνωστοποιώντας μάλιστα την στιγμή εκείνη τις επιθετικές διαθέσεις του τηλεφωνικά σ’ άλλον ομοεθνή τους, που βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο του Σαββάτου 9 - Κυριακής 10 Ιανουαρίου.

 

    

Απόψεις

Μετά από τα προβλήματα που δημιούργησε η "Μήδεια" με την πτώση δέντρων, είχαμε ως αποτέλεσμα την καταστροφή  Δικτύων της ΔΕΗ και της Ύδρευσης.Αποτέλεσμα την Διακοπή...