Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας οι κάτοικοι στα Καμένα Βούρλα

Σε αποκλεισμό του εθνικού αυτοκινητόδρομου προχώρησαν χθες το απόγευμα οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων ,  διαμαρτυρόμενοι για την αιφνιδιαστική μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών σε παλιά ξενοδοχεία της λουτρόπολης. Στο σημείο της διαμαρτυρίας βρέθηκε  ο Δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης ο οποίος έδωσε εντολή να κλείσουν τα σχολεία που είναι ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο, ενώ παρών στην κινητοποίηση και ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας . Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι αντιδρούν στην εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχεία εντός της πόλης, Επίσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας την ίδια ώρα οι επιχειρηματίες της περιοχής εκλεισαν τα καταστηματά τους.

Σαν κεραυνός έσκασε χθες το μεσημέρι η είδηση ότι λεωφορεία με πρόσφυγες έφτασαν στα Καμένα Βούρλα και αποβιβάστηκαν μπροστά σε ξενοδοχειακή μονάδα.

Περίπου 100 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου στα Καμένα Βούρλα , στο πλαίσιο της προσπάθειας της κυβέρνησης για αποσυμφόρηση της νησιωτικής Ελλάδας.