Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εμπορο… πανηγύρια για λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας !

 

Tην εντονη αντιθεσή του στην πολιτική της Δημοτικής Αρχής να ανοίξει την ΠΕΛ για να διοργανώσει το παζάρι της Λαμίας , εκφράζει με αρθρο του ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πάπουτσας .

Με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στην οποία ο ιδιος  συμμετέχει και καταψήφισε την σχετική εισήγηση , ο δημοτικός σύμβουλος υποστηρίζει οτι ''δεν υπάρχει χώρος για εμπορο…πανηγύρια για λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας'' .

''Αν η πολιτική του Δήμου Λαμιέων και του Δημάρχου είναι η εξόντωση του εμπορικού κόσμου της Λαμίας, εμένα προσωπικά με βρίσκει παντελώς αντίθετο. Θεωρώ πως ούτε ένα ευρώ δεν πρέπει να φύγει εκτός της πόλης και του εμπορικού της κόσμου. Οφείλουμε να στηρίξουμε τους εμπόρους σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία όπως μας έχουν στηρίξει κι αυτοί τόσα χρόνια όλους εμάς αλλά και την ίδια τη Λαμία! Οι καιροί είναι δύσκολοι και οφείλουμε να το καταλάβουμε αυτό'' σημειώνει στο αρθρο του ο Νίκος Πάπουτσας .

Ολόκληρο το αρθρο του δημοτικού συμβούλου Λαμίας θα δημοσιευτεί στην εντυπη εκδοση του ''Λαμιακού Τύπου'' στο φύλλο της Πέμπτης 2 Ιουλίου 2020 . 

 

    

Απόψεις

Τι σχέση μπορεί να έχει ο θάνατος ενός ρομά που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στο Πέραμα με την ελληνογαλλική συμφωνία και την πιθανότητα να αναγκαστούμε να...