Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  

Έπιασαν τους δραπέτες των Φυλακών Κασσάνδρας στο Ευπάλιο Φωκίδας

Συνελήφθησαν οι δύο Αλβανοί κρατούμενοι που είχαν δραπετεύσει την περασμένη Τρίτη από τις φυλακές Κασσάνδρας.

Οι δύο δραπέτες εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί από αστυνομικούς του Α.Τ. Ευπαλίου Φωκίδας σε δασική έκταση να φυλάσσουν κάνναβη. Μάλιστα είχαν στην κατοχή τους καλάσνικοφ και χειροβομβίδες.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους περάσουν χειροπέδες. 

Μάλιστα οι δύο άνδρες είχαν στην κατοχή τους καλάσνικοφ και χειροβομβίδες. Αφού ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, κατά την εξακρίβωση των στοιχείων τους διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τους δύο καταζητούμενους.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι δύο συλληφθέντες δεν εμφανίστηκαν στην πρωινή καταμέτρηση της 16ης Ιουλίου και άμεσα ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Για το συμβάν είχαν ενημερωθεί τελωνεία, αεροδρόμια κλπ σε περίπτωση που οι δύο δραπέτες επιχειρούσαν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο συλληφθέντες ζούσαν και εργάζονταν στις μονάδες που βρίσκονται έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ είχαν καταδικαστεί ο μεν για ανθρωποκτονία με ποινή 12 ετών και ο δε για ανθρωποκτονία και απόδραση με ποινή 12 ετών.

   

Απόψεις

Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνικήτο σπίτι φτωχικό στις αμμουδιές του Ομήρου.Οδυσσέας ΕλύτηςΗ γλώσσα μας είναι γεγονός πως σηκώνει ένα πολύ μεγάλο βάρος, σηκώνει την ίδια την...
randomness