Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σπερχειάδα απο το Δήμο Μακρακώμης

 

 

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε  ο Δήμος Μακρακώμης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, στο Συνεδριακό κέντρο «Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα» στη Σπερχειάδα.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους συνδημότες μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο αριθμό συμμετοχής, παρόλο της κρίσιμης περιόδου που περνάει η χώρα μας λόγω της πανδημίας του covid-19. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον και η παρουσία του κόσμου ήταν ιδιαίτερα εμφανή, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν όλοι σε αιμοληψία και ευχόμαστε στην επόμενη αιμοδοσία να μπορέσουν να εκπληρώσουν το εθελοντικό τους έργο και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λαμίας, το E.K.A.B και το γιατρό του Κέντρου Υγείας Μακρακώμης για την άψογη και επαγγελματική προσφορά τους.

Να θυμίσουμε ότι η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη και διαρκής, για το λόγο αυτό η επόμενη αιμοδοσία θα προγραμματιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε άλλες Δημοτικές Ενότητες (Μακρακώμης & Αγίου Γεωργίου), καθώς ο Δήμος μας θα συνεχίσει την προσπάθεια για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου.

   

Απόψεις

Ο ποδοσφαιριστής Μανέ, ο αστέρας της Λίβερπουλ από τη Σενεγάλη (ο οποίος βγάζει περίπου 10,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), έδωσε στον κόσμο ένα μάθημα φιλότιμου,...