Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαμίας

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στη Νέα Αμπλιανη Λαμίας η  Μητρόπολη  Φθιώτιδας 

          Στην προσπάθεια  αυτή καλεί  όλους τους αιμοδότες, αλλά και όσους για πρώτη φορά θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή της τοπικής  εκκλησίας, να προσέλθουν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου  στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ν. Άμπλιανης Λαμίας και να προσφέρουν αίμα.

           Κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας θα βρίσκεται εκεί από τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι. Επίσης όποιος θέλει να προσφέρει και δεν μπορεί να παραστεί την Κυριακή στον Ιερό Ναό μπορεί να προσέλθει  στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας (καθημερινά 9.00-13.00 και απογεύματα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18.00 με 20.00 όπως και το Σάββατο 10.00-13.00 το μεσημέρι) και να προσφέρει για την Τράπεζα Αίματος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η Μητρόπολη Φθιώτιδας από το 2001 με πρωτοβουλία του μακαριστού  Μητροπολίτου Νικολάου ίδρυσε την Τράπεζα Αίματος , με σκοπό την ενίσχυση της Αιμοληψίας της τοπικής μας κοινωνίας. Οι ανάγκες για αίμα σήμερα καλύπτονται οριακά.

 

   

Απόψεις

Το Παζάρι, ανήκει στο ανατολίτικο παρελθόν. Οι σύγχρονες Πόλεις δεν χαρακτηρίζονται από εμπορικές δραστηριότητες τούρκικης και ανατολίτικης αισθητικής με τσαντίρια,...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων