Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Expendables 4: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη – Ρίχνει ξύλο ο Στέιθαμ

Αναστάτωση επικρατεί στην παραγωγή της ταινίας Expendables 4 για τα γυρίσματα που γίνονται στην Θεσσαλονίκη, μετά από τρεις τραυματισμούς που έχουν σημειωθεί σε λίγες μέρες, με τον έναν μάλιστα να είναι σοβαρός.


Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, στην ταινία, μέρος της οποίας γυρίζεται στην Θεσσαλονίκη στην οποία έχουν έρθει και αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο Τζέισον Στέιθαμ, η Μέγκαν Φοξ και ο 50 Cent τα περιστατικά τραυματισμών ανησυχούν. Συγκεκριμένα, ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά πριν από μερικές εβδομάδες.

Τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του, από την Βουλγαρία, στην πόλη, καθώς ο άνθρωπός τους δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε. Επίσης, ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

Παρά τους τραυματισμούς στο σετ της ταινίας, τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» συνεχίζονται κανονικά.

Ο Τζέισον Στέιθαμ άρχισε να «ρίχνει ξύλο» στη Θεσσαλονίκη

Την ίδια ώρα, αέρας Χόλιγουντ πνέει στην Θεσσαλονίκη εδώ και δύο ημέρες αφού Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, 50 Cent και Μέγκαν Φοξ που πετάχτηκε στην Σαντορίνη το Σαββατοκύριακο βρίσκονται στην πόλη για τα γυρίσματα της τέταρτης συνέχειας των «Αναλώσιμων». Ο Στέιθαμ μάλιστα, ανέβασε ένα βίντεο πριν από είκοσι ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χωρίς να προσδιορίζει την τοποθεσία και έγραψε απλά: #expendables4.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR