Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ευχές στον ΛΑΜΙΑΚΟ ΤΥΠΟ

Τις ευχές τους με αφορμή τη συμπλήρωση 39 χρόνων λειτουργίας και συνεχούς παρουσίας του “ΛΑΜΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ”, απέστειλαν ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κοτρωνιάς όπως και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος. 


Γ. Κοτρωνιάς: «Εύχομαι να αποτελείτε σημείο αναφοράς της ενημέρωσης για την περιοχή μας»

 

«Ο ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, η ιστορική αυτή εφημερίδα της πόλης μας, έχει συνδέσει την παρουσία της με την έγκυρη ενημέρωση και την ίδια την ιστορία του τόπου μας, μέσα από την συνέπεια, την συνεχή έρευνα και την συνεχή προσπάθεια που χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει τα στελέχη της και τους Διευθυντές της.

Κύριε Διευθυντά, αγαπητέ Σπύρο,

Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε να αποτελείτε σημείο αναφοράς της ενημέρωσης για την περιοχή μας και να έχετε πάντα την ευλογία του αείμνηστου αδελφού σας Δημήτρη Ρίζου, που τόσο συνέβαλε στην πολύχρονη αυτή προσπάθεια.

Χρόνια Πολλά !!!».


Θ. Καραΐσκος: «Καλή συνέχεια και μακροημέρευση στο δύσκολο έργο σας»


«Σήμερα συμπληρώνονται 39 χρόνια κυκλοφορίας της έγκυρης και εγνωσμένου κύρους Λαμιώτικης εφημερίδας, του Λαμιακού Τύπου. Μια εφημερίδα που συνδέθηκε με όλα τα μεγάλα και μικρά γεγονότα του τόπου μας για τέσσερις δεκαετίες, υπηρετώντας το δημοσιογραφικό λειτούργημα με συνέπεια, συνέχεια, και πολλές φορές μέσα από αντίξοες συνθήκες, χάρη στην επιμονή και υπομονή του αειμνήστου Δημήτρη Ρίζου και του αδελφού του Σπύρου. 

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλη την οικογένεια του Λαμιακού Τύπου, καλή συνέχεια και μακροημέρευση στο δύσκολο έργο τους, ειδικά σε μια εποχή όπου και η έντυπη δημοσιογραφία περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ως Δήμος θα στηρίζουμε πάντα την προσπάθεια τους, γιατί πιστεύουμε στην αποστολή του τύπου, ως ένα βασικό πυλώνα μιας εύρυθμης δημοκρατίας.
Χρόνια Πολλά!».


Η Διεύθυνση του “Λαμιακού Τύπου” ευχαριστεί για τις ευχές τον Βουλευτή Φθιώτιδας και τον Δήμαρχο Λαμιέων.

 

    

randomness