Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  

«Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή»

Μόλις κυκλοφόρησε το τεύχος Μαΐου - Ιουνίου της Εφημερίδος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή».

Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας αρθρογραφεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος και στο άρθρο του με τίτλο «Εάν δεν εργασθούμε, θα μείνουμε μόνοι», ο Ποιμενάρχης μας αναφέρεται στο Kυριακάτικο εκκλησίασμα, το οποίο σταδιακά μειώνεται και μας καλεί όλους να αφυπνισθούμε και να οργανωθούμε ώστε να μην συμβεί παράλληλα με την περιβαλλοντική ερημοποίηση που απειλεί την Ελλάδα και εκκλησιαστική ερημοποίηση.

Στις επόμενες σελίδες της Εφημερίδας δημοσιεύονται πληροφορίες από την Ημερίδα που διοργανώθηκε το Σάββατο 11 Μαϊου αφιερωμένη στον Γέροντα Φώτιο Κερασιώτη της Ιεράς Μονής Δαμάστας, το λαμπρό πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στη Λάρισα προς τιμήν του πολιούχου Αγίου Αχιλείου, τη ρασοφορία του νέου μοναχού π. Δαυίδ στην Ιερά Μονή Παναγίας Αντινίτσης, το Αρχιερατικό συλλείτουργο που τελέσθηκε στα Καμένα Βούρλα το Σάββατο 21 Ιουνίου παρουσία τεμαχίου ιερού Λειψάνου του Τιμίου Προδρόμου, καθώς επίσης και λεπτομέρειες από την επίσκεψη του Μητροπολίτη και των 100 προσκυνητών Κληρικών και λαϊκών στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων και στο Όρος Σινά.

Τέλος, δημοσιεύονται πολλές ενδιαφέρουσες ειδήσεις, από τις επισκέψεις του Μητροπολίτη Φθιώτιδας σε Ενορίες και Ιερές Μονές, καθώς και εθιμοτυπικές επισκέψεις που δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος στο γραφείο του.

Στην Εφημερίδα όπως κάθε φορά δημοσιεύονται οι δωρεές πιστών προς τα Εκκλησιαστικά Ιδρύματα της Μητρόπολης.

Την Εφημερίδα «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή» μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν από τις Ενορίες, τις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και από το Βιβλιοπωλείο "Ένθεον".

“ΛΤ”

 

   

Απόψεις

Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνικήτο σπίτι φτωχικό στις αμμουδιές του Ομήρου.Οδυσσέας ΕλύτηςΗ γλώσσα μας είναι γεγονός πως σηκώνει ένα πολύ μεγάλο βάρος, σηκώνει την ίδια την...