Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γ. Σαρακιώτης: «Η Κυβέρνηση απαξιώνει επιτυχημένα προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ. που στηρίζουν νέους επιστήμονες»

 

Τα προβλήματα στην εφαρμογή του προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων νέων ηλικίας 18-29 ετών, με έμφαση στους πτυχιούχους ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα και τις καθυστερήσεις στην καταβολή των σχετικών πιστώσεων προς τους εργοδότες, έφερε με ερώτησή του στη Βουλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης, την οποία και προσυπογράφουν 33 ακόμη Βουλευτές.

O Βουλευτής Φθιώτιδας επισημαίνει ότι, ιδίως σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη και δυσμενή συγκυρία, η Κυβέρνηση οφείλει να απαλλαγεί από μικροκομματικές λογικές και να σταματήσει τη συστηματική υπονόμευση και απαξίωση των προγραμμάτων που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από την προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., καθώς σήμερα υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση της απασχόλησης και των εργοδοτών – δικαιούχων που την εξασφαλίζουν, ενώ τέλος, προειδοποιεί ότι, ενδεχόμενες δυσλειτουργίες στο εν λόγω πρόγραμμα πιθανώς να συντελέσουν στην αύξηση του αριθμού των ανέργων στη χώρα και στη Φθιώτιδα, ο οποίος βάσει πρόσφατων δηλώσεων της Περιφερειακής Δ/ντριας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας υπολογίζεται στους 14.000 στην Π.Ε. Φθιώτιδας.

 

    

Απόψεις

Μετά από τα προβλήματα που δημιούργησε η "Μήδεια" με την πτώση δέντρων, είχαμε ως αποτέλεσμα την καταστροφή  Δικτύων της ΔΕΗ και της Ύδρευσης.Αποτέλεσμα την Διακοπή...
randomness