Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γιάννης Σαρακιώτης: “Βράζει ” η Λοκρίδα για την απαξίωση των ΕΛ.ΤΑ.

 

 

Με διαδοχικές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του, αναδεικνύει την απαξίωση των υποκαταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ.) στη Φθιώτιδα και τις άμεσες συνέπειες που έχει αυτή στην καθημερινότητα των πολιτών σε ολόκληρη τη Φθιώτιδα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και  Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΣ Γιάννης Σαρακιώτης.

Ο κ. Σαρακιώτης μετέφερε στη Βουλή τις επιστολές διαμαρτυρίας των εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων   επισημαίνοντας ότι, πιθανή τέτοια εξέλιξη θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην περιοχή της Λοκρίδας  αφού στην εν λόγω περιοχή δεν έχει απομείνει κανένα τραπεζικό κατάστημα και δεν υφίσταται επίσης κατάστημα ταχυμεταφορών γεγονός το οποίο και διαμορφώνει μία γενικευμένη αίσθηση κοινωνικής αδικίας.

Με τις  παρεμβάσεις του ο βουλευτής θέτει προ των ευθυνών του, τον Υπουργό Επικρατείας και  Ψηφιακής Διακυβέρνησης, για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στα υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. Αγίου Κωνσταντίνου και στο Δήμο Λοκρών και στην περιοχή της Ελάτειας