Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Γιόρτασαν την Επέτειο 100 χρόνων του Συλλόγου Ευρυτάνων Αμερικής

Τα 100 χρόνια του γιόρτασε ο Σύλλογος Ευρυτάνων Αμερικής «Παναγία η Προυσιώτισσα». Περισσότερα από 200 μέλη και φίλοι του συλλόγου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση όπου και τιμήθηκε ο πρώην πρόεδρος, Ανδρέας Γκούστας.
«Με τον Ανδρέα ξεκίνησε δυναμικά και πολλά υποσχόμενη η χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του συλλόγου μας, με την προεδρία του έγινε και έκτοτε έχουμε καταπληκτικά αποτελέσματα» είπε στον «Ε.Κ.» η πρόεδρος του συλλόγου, Ελένη Καλογερά.
Ο Ανδρέας Γκούστας είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου. Οι γονείς του ήταν σταθερά μέλη. Επί θητείας του ο σύλλογος πρόσφερε στο Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Μπρονξ Ιερό Ευαγγέλιο επειδή εκεί φιλοξενήθηκε παλαιότερα η εικόνα της Παναγίας της Προυσιώτισσας.
«H παρουσία του Ανδρέα στην προεδρική θέση ήταν μια πρόσκληση σε όλους τους νέους που παρότι από μικρά παιδιά ήταν μέσα στα σπλάχνα του συλλόγου, αργότερα ως φοιτητές ο καθένας ακολούθησε το δρόμο του.
Το μήνυμα του Ανδρέα λοιπόν είναι να κάνουμε εκδηλώσεις που να είναι συμπαθείς στο πλαίσιο τού τι ακολουθεί σήμερα η νεολαία χωρίς να ξεφεύγουμε από την παράδοση μας» τόνισε η κ. Καλογερά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μέλη του συλλόγου από τη Φλόριδα.

   

Απόψεις

randomness