Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών η N. Άμπλιανη Λαμίας γιόρτασε τη μνήμη της Αγίας Παρασκευής Λαϊκό προσκύνημα με λιτάνευση και περιφορά της εικόνας στους δρόμους της συνοικίας

Τα γιορτινά της έβαλε το Σαββατοκύριακο η συνοικία της Νέας Άμπλιανης στην Λαμία για να τιμήσει την Αγία Παρασκευή και την γιορτή της στον ομώνυμο μεγαλοπρεπή ναό της Λαμίας.
Πλήθος πιστών απ΄ όλη την Λαμία αλλά και τις γύρω περιοχές κατέκλυσαν από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου τον Ιερό Ναό για να προσκυνήσουν την εικόνα της Αγίας Παρασκευής και να ανάψουν ένα κεράκι στη χάρη της.
Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών το απόγευμα του Σαββάτου τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός και η αρτοκλασία, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση και περιφορά της εικόνας της Αγίας Παρασκευής στους δρόμους της συνοικίας.
Ανήμερα της Εορτής, Κυριακή 26 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών, χοροστάτησε στον Όρθρο και ακολούθως τέλεσε την Θεία Λειτουργία παρουσία του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου και βουλευτών του νομού.

 

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του Λ.Τ. της Τρίτης 28/7.

Φωτογραφίες

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness