Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η ''Ελπίς'' δείχνει τα δόντια της σε Μαρτίνο , Αταλάντη ,Αγιο Κωνσταντίνο και Ράχες

Η κακοκαιρία ''Ελπίς'' δείχνει για τα καλά τα δόντια της αυτή την ωρα στη Φθιώτιδα . Χιονίζει στο μεγαλύτερο μέρος, ιδίως στη Λοκρίδα, την κεντρική και δυτική Φθιώτιδα. Ασταμάτητα χιονίζει στην περιοχή του Μαρτίνου, της Αταλάντης και  τον Αγιο Κωνσταντίνο , ενω η  χιονόπτωση κάλυψε  ένα μεγάλο μέρος των περιοχών με τους υπεύθυνους της Πολιτικής Προστασίας να εκτιμούν οτι αν οι χιονοπτώσεις συνεχιστούν τις επόμενες ωρες  , το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν προβλήματα στις συγκοινωνίες . Η δύναμη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς είναι συγκεντρωμένη στον εθνικό δρόμο στο υψος της Τραγάνας και στην Πελασγία , ενω συνολικά επιχειρούν 95 μηχανήματα και όλοι οι δρόμοι (εθνικό - επαρχιακό δίκτυο) είναι ανοιχτοί, ενω προς το παρόν η κυκλοφορία γίνεται  χωρίς αλυσίδες.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το μεσημέρι  ανακοινώθηκε και η επέκταση της απαγόρευσης στο εθνικό δίκτυο, ιδιαίτερα στο ρεύμα της καθόδου προς την Αθήνα, καθώς πλέον τα φορτηγά πάνω από 3,5 τόνους θα σταματούν στις Ράχες της Φθιώτιδας, στο 242 χλμ του εθνικού δρόμου. 

''Επιχειρούμε παντού σε συνεργασία με τους Δήμους και μένουμε σε ετοιμότητα για τη συνέχεια'' δηλώνει ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός .

Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, τα φαινόμενα θα συνεχιστούν τουλάχιστον εως την Τρίτη  το μεσημέρι .  ''Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούμε τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και να έχουμε μαζί μας αντιολισθητικές αλυσίδες'' σημειώνει ο κ. Σπανός !

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness