Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η πρόταση θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας: «Δίκαιη κατανομή των πόρων του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027»

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας με βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την παρουσίαση των εισηγήσεων των Θεματικών Επιτροπών της Π.Ε.Δ. προς το Διοικητικό Συμβούλιο ενόψει του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

Ο Πρόεδρος, κ. Νίκος Σουλιώτης αρχικά έδωσε τον λόγο στους Προέδρους των 16 Θεματικών Επιτροπών, προκειμένου να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο.
Το αντικείμενο των Επιτροπών της Π.Ε.Δ. αφορά όλους τους τομείς που έχουν σχέση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και με τα θέματα που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα τις τοπικές κοινωνίες.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 32 συνεδριάσεις και συμμετείχαν περισσότεροι από 140 αυτοδιοικητικοί της Στερεάς Ελλάδας. Οι Πρόεδροι των Επιτροπών παρουσίασαν τις θέσεις στις οποίες κατέληξαν τα Mέλη, ενώ ακολούθησε ένας γόνιμος κι εποικοδομητικός διάλογος επί αυτών.

Ο κ. Σουλιώτης συνεχάρη τους Προέδρους και τα Μέλη των Επιτροπών της Π.Ε.Δ. για την άρτια και επαγγελματική προσέγγιση του αντικειμένου των θεματικών τους ενοτήτων.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου.

 

 

    

randomness