Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η Τόνια Αντωνίου μιλά στο ''ΛΤ'': ''Η εμπειρία και το κύρος του Γιώργου Παπανδρέου εγγύηση για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης ''

Με οριστική πλέον την κάθοδο του Γιώργου Παπανδρέου στην κούρσα διεκδίκησης της αρχηγίας στο Κίνημα Αλλαγής , αλλάζουν τα δεδομένα και σε περιφερειακό επίπεδο με πολλά στελέχη απο τον αυτοδιοικητικό και συνδικαλιστικό χώρο να δηλώνουν ανοιχτά πλέον την υποστηριξή τους στην υποψηφιότητα  του πρώην πρωθυπουργού . Την  υποψηφιότητα του Γιώργου  Παπανδρέου στηρίζει ενεργά και η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου , η οποία σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες εχει ξεκινήσει ηδη να  επικοινωνεί με πολλά στελέχη απο την Φθιώτιδα και την  περιφέρεια Στερεάς  .

''Ο αγώνας για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης συνεχίζεται γιατί είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για την ανόρθωση της πατρίδας μας και του λαού μας'' δηλώνει η Τόνια Αντωνίου σε αποκλειστική της δήλωση στο ''ΛΤ''  .

''Κάθε εποχή έχει τα δικά της πολιτικά διλήμματα και διακυβεύματα για την παράταξή μας και με βάση αυτά οφείλουμε να κάνουμε τις επιλογές μας. Εάν μάλιστα είναι αναγκαίο, οφείλουμε να κάνουμε και τις υπερβάσεις μας. Σήμερα το δίλημμα είναι εάν η παράταξη θα συνεχίσει την αυτόνομη πορεία που έχει χαράξει η Φώφη Γεννηματά και έχει επικυρώσει η βάση του Κινήματος, με στόχο τη δημιουργία ενός πλειοψηφικού προοδευτικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία ή εάν θα αποτελέσει συμπλήρωμα και παρακολούθημα της στρατηγικής άλλων πολιτικών δυνάμεων με τελική κατάληξη τη συρρίκνωση και την διάλυσή της. Η παράταξή μας έχει πολλά άξια στελέχη που μπορούν να συνεισφέρουν σε αυτήν την προσπάθεια. Θεωρώ όμως ότι ανάμεσα σε όλους αυτούς το ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, η εμπειρία και το κύρος ενός πρώην Πρωθυπουργού όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, του οποίου το όνομα συνδέθηκε με προοδευτικές πολιτικές και μεταρρυθμίσεις για τη χώρα που όλοι επικαλούνται σήμερα και εμείς δεν πάψαμε ποτέ ως παράταξη να υπερασπιζόμαστε, μπορεί καλύτερα να σηματοδοτήσει αυτήν την πορεία και να της δώσει ξεκάθαρη προοδευτική ταυτότητα''.

 

 

    

Απόψεις

Αθλητικά

Ένα πρωτότυπο δώρο έκανε η εταιρία μεταφορών MCTS στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα χθεσινά (6/12) 27α γενέθλιά του. Όπως ανακοινώθηκε στο twitter της εταιρίας, που είναι...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness