Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Ιδρύεται Παράρτημα της ΑΗΕΡΑ : <<Θερμοπύλες>> με έδρα τη Λαμία.

Tην Ίδρυση του Παραρτήματος της ΑΗΕΡΑ : <<Θερμοπύλες>> με έδρα τη Λαμία ανακοίνωσε ο συμπολίτης μας γιατρός Παναγιώτης Ιακωβής που είναι και ο Συντονιστής του εργου .

Η ΑΗΕΡΑ (American Hellenic Educational Progressive Association) ιδρύθηκε το 1922 στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, από 8 φωτισμένους Έλληνες μετανάστες, με αποστολή την προώθηση των ιδεωδών της Ελληνικής Παιδείας, της Φιλανθρωπίας και της πολιτικής υπευθυνότητας, παραλλήλως με την ατομική και την οικογενειακή εξέλιξη και τελειοποίηση των Μελών της, αλλά και ολόκληρης της Κοινωνίας.

Η ΑΗΕΡΑ σήμερα με τα 400 τμήματα της σε όλο τον κόσμο και τα χιλιάδες μέλη της υπερασπίζεται τον Ελληνισμό και προωθεί τις Ελληνικές Αρχές και αξίες.

 

Ανάμεσα στα αμέτρητα προγράμματα και δραστηριότητες της ΑΗΕΡΑ, βρίσκουμε τα Νοσοκομεία ΑΗΕΡΑ και Ευαγγελισμός, καθώς και το εμβληματικό Άγαλμα του Λεωνίδα των Θερμοπυλών.

Στα πλαίσια αυτά, ο Παναγιώτης Ιακωβής θεωρεί  ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευκαιρία για τον τόπο μας, η έλευση αυτής της δραστήριας, ανιδιοτελούς και ανοικτής στην κοινωνία, Οργάνωσης.

 

   

Απόψεις

Αθλητικά