Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ηχηρή παρέμβαση Χρήστου Σταικούρα : Να κλείσει η Δομή των Θερμοπυλών !

Ανοιχτά υπέρ του κλεισίματος της υφιστάμενης Δομής Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στις Θερμοπύλες , τάσσεται ο υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταικούρας , προσθέτοντας οτι η αποφυγή της επέκτασης του υφιστάμενου κέντρου και η ανάδειξη και ανάπτυξη της περιοχής , είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας . 

Στην παρεμβασή του ο κ. Σταικούρας τονίζει οτι ''επί ημερών της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι πληρέστερη και αποτελεσματικότερη''.

Παράλληλα ο υπουργός Οικονομικών δεν παραλείπει να αναδείξει και τις ευθύνες της Περιφέρειας οσον αφορά τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος σημειώνοντας οτι ''τον  Μάρτιο του 2016, η τότε Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με την τότε Αυτοδιοίκηση του Δήμου Λαμιέων και την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Στερεάς Ελλάδας, αποφάσισαν να στεγάσουν τις προαναφερθείσες κατηγορίες πολιτών στις Θερμοπύλες δυστυχώς, ομως από τότε  πέρασαν 4,5 χρόνια, και η δομή χωρητικότητας 560 ατόμων παραμένει εκεί, με αρνητικές εξωτερικές επιπτώσεις στην περιοχή''.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας του ''Λαμιακού Τύπου'' 

 

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness