Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ικανοποίηση Δημάρχου Μακρακώμης Γιώργου Χαντζή για τη νέα γέφυρα στο Παλιούρι: “Το περιμέναμε χρόνια αυτό το έργο”

Η νέα γέφυρα Παλιουρίου κοινότητας Καστρίου είναι γεγονός! Tην ικανοποιησή του για την ολοκλήρωση του έργου δηλώνει ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής. “Η νέα Δημοτική Αρχή πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις για την επίσπευση των εργασιών κατασκευής της νέας γέφυρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς ολοκλήρωσαν με επιτυχία ένα έργο που ταλαιπωρούσε για χρόνια τους κατοίκους της περιοχής ύστερα από παραλείψεις και αστοχίες της προηγούμενης δημοτικής αρχής”.

Ο Δήμαρχος Μακρακώμης ευχαριστεί τον περιφερειάρχη Φάνη Σπανό καθώς και τους αντιπεριφερειάρχες κκ Κυρμανίδη, Καραγιάννη, Καρακάντζα και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Σανίδα.

Επίσης ο Δήμαρχος ευχαριστεί και τους κατοίκους της περιοχής, τον πρόεδρο και τους συλλόγους που βοήθησαν και αυτοί με τη σειρά τους δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την κατασκευή του έργου.

Τέλος ο Δήμαρχος... αποκαλύπτει ότι ο Περιφερειάρχης τους υποσχέθηκε και την αναστήλωση της παλαιάς γέφυρας!

 

 

    

Απόψεις

Αθλητικά

Με δύσκολες νίκες έκλεισαν τον πρώτο γύρο της Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου και Λειψία, με τους «Βαυαρούς» να διατηρούν το «μαξιλαράκι ασφαλείας» του +4 από τη βασική...