Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ισχυρό τείχος ανοσίας στα Γηροκομεία της Μητρόπολης Φθιώτιδας

 

Με την τρίτη  δόση του εμβολίου κατά της πανδημίας θωρακίζονται οι ηλικιωμένοι στις τρεις μονάδες φροντίδος  της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος . 

Με πρωτοβουλία του  Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη  κ. Συμεών που απο την πρώτη ημέρα της πανδημίας τηρεί με θρησκευτική ευλάβεια ολα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στο χώρο της Εκκλησίας , πραγματοποιήθηκαν οι εμβολιασμοί . Κομίζοντας  το Ιερό Λείψανο του Αγίου Νεκταρίου, το οποίο προσκύνησαν οι γέροντες και το προσωπικό , ο Μητροπολίτης ευχήθηκε υπέρ υγείας τόσο των γερόντων, όσο και του νοσηλευτικού προσωπικού, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί για μία ακόμη φορά το προσωπικό των Ιδρυμάτων αυτών, διότι ως τώρα, όλη την διάρκεια της πανδημίας, δεν έχει νοσήσει κανένας υπάλληλος και κανένας τρόφιμος των κοινωνικοπρονοιακών αυτών δομών.

Στον εμβολιασμό παραβρέθηκαν  ο Αντιπεριφερειάρχης  Φθιώτιδος  Αθανάσιος Καρακάντζας και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδος  Χρήστος Γεωργίου, οι οποίοι σε δηλώσεις τους συνεχάρησαν την  Μητρόπολη και ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Συμεών, διότι όπως τόνισαν «αποτελεί παράδειγμα υπευθυνότητας, σοβαρότητας και συνέπειας μέσα στον καιρό της πανδημίας».

 

    

randomness