Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Καλπάζει ο κορωνοιός στη Μαλεσίνα --21 νέα κρούσματα βρέθηκαν χθες

Πραγματοποιήθηκαν  χθες   Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, από κινητό κλιμάκιο ελέγχου του Ε.Ο.Δ.Υ. Φθιώτιδας, δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) μπροστά στο Δημοτικό Κατάστημα Μαλεσίνας, με αυτοκίνητα για λόγους τήρησης αποστάσεων.

 Οι δημότες για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν με τη συμμετοχή τους στις δειγματοληψίες. 302 κάτοικοι της Μαλεσίνας έκαναν rapid test εκ των οποίων τα 21 ήταν θετικά.

 Ο Δήμαρχος Λοκρών  Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαριστεί τους πολίτες που προσήλθαν για να κάνουν τεστ , ωστόσο επισημαίνει οτι πλέον είναι ώρα ατομικής ευθύνης και ευλαβικής τήρησης των μέτρων, καθώς ο Δήμος Λοκρών και ιδιαίτερα η Μαλεσίνα βρίσκονται σε φάση διασποράς του ιού στην κοινότητα.

 Επιπλέον για λόγους διασφάλισης των εργαζομένων του Δήμου έγινε απολύμανση του Δημοτικού Καταστήματος στη Μαλεσίνα και αναστέλλεται η λειτουργία του Παιδικού Σταθμού Μαλεσίνας.

 ''Επιτακτική ανάγκη όλων να τηρούμε απαρέγκλιτα τους κανόνες για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διάδοσης του Covid-19'' τονίζει ο κ. Ζεκεντές .

    

randomness