Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με αυτοκίνητα του Δήμου Λαμιέων μεταφέρονται οι δημότες για να εμβολιαστούν

Μπορεί το τοπίο να είναι ακόμη αλπικό στα ορεινά χωριά της Ύπατης, του Δήμου Λαμιέων, αλλά οι ηλικιωμένοι δεν έχασαν τη σειρά τους και εμβολιάστηκαν κανονικά .
Με την υποστήριξη του Δήμου και του ''Βοήθεια στο Σπίτι''  ηλικιωμένοι από το Περιστέρι και το Μεσοχώρι Ύπατης,οι οποίοι είχαν  κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστούν και δεν είχαν  τη δυνατότητα να μετακινηθούν με δικά τους μέσα, λόγω της κακοκαιρίας ,μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητο του Δήμου στα εμβολιαστικά κέντρα του Νοσοκομείου και του Κέντρου Υγείας Λαμίας και εκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου της Φάιζερ
 
Ο Δήμος Λαμιέων πήρε  αυτή την πρωτοβουλία , αντιλαμβανόμενος τη μεγάλη σημασία που διαδραματίζει  ο μαζικός εμβολιασμός στην αντιμετώπιση της πανδημίας .
Η μεταφορά των ηλικιωμένων στα εμβολιαστικά κέντρα εγινε  συνοδεία υγειονομικών της υπηρεσίας και του «Βοήθεια στο Σπίτι» .
Για τους δημότες  που θα δυσκολευτούν να προσεγγίσουν το εμβολιαστικό κέντρο Καμένων Βούρλων, ο Δήμος Λαμιέων δρομολογεί τη δωρεάν μεταφορά τους στο εν λόγω κέντρο.
Συγκεκριμένα, όχημα του Δήμου, το οποίο θα ξεκινά καθημερινά από το Δημαρχείο (Φλέμιγκ και Ερυθρού Σταυρού) και ώρα 8.30 πμ. θα μεταφέρει στο εμβολιαστικό κέντρο Καμένων Βούρλων όσους συνδημότες μας έχουν κλείσει ραντεβού να εμβολιαστούν και δεν έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν με δικά τους μέσα.
 
 
 
Φωτογραφίες