Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στην εκδήλωση - αφιέρωμα για τον Άγιο Πορφύριο

«Πλημμύρισε» από κόσμο το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, το απόγευμα του Σαββάτου στην εκδήλωση- αφιέρωμα για τον Άγιο Πορφύριο.

Στην πνευματική παρακαταθήκη που άφησε ο σύγχρονος Άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, με καταγωγή από την Εύβοια, αλλά και στα βιώματά τους από τον Άγιο Πορφύριο αναφέρθηκαν στις ομιλίες τους ο Πρωτοπρεσβύτερος και Ιατρός Χριστόδουλος Χατζηθανάσης και η Διεθνούς Φήμης Ψαλμωδός Νεκταρία Καραντζή, που τον γνώρισε στην παιδική της ηλικία.

Την εκδήλωση- αφιέρωµα στον «Άγιο της Αγάπης», διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Σωματείο Ενωμένη Ρωμηοσύνη, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων. Η ενωμένη Ρωμηοσύνη έχει ως κύριο στόχο την βαθύτερη γνώση, βίωση, προάσπιση και προβολή των πνευματικών αξιών που συνθέτουν και χαρακτηρίζουν την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και πολύ νέοι, οι οποίοι γνώρισαν για το έργο και τη δράση του σύγχρονου Αγίου της Ορθόδοξης Εκκλησίας αλλά και για την πνευματική παρακαταθήκη που άφησε πίσω.

Στο αφιέρωμα συμμετείχε μουσικά και η παραδοσιακή ορχήστρα του Φθιωτικού Ωδείου Καραμπογιά.

Φωτογραφίες

   

Απόψεις

Το Παζάρι, ανήκει στο ανατολίτικο παρελθόν. Οι σύγχρονες Πόλεις δεν χαρακτηρίζονται από εμπορικές δραστηριότητες τούρκικης και ανατολίτικης αισθητικής με τσαντίρια,...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness