Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας

Ο κορονοιός επηρεάζει και τη λειτουργία  του Δημοτικού συμβουλίου Λαμίας , που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη . 

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την μείωση της εξάπλωσης του ιού .
Παράλληλα όσοι επιθυμούν από τους δημοτικούς συμβούλους μπορούν να συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης .

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των  θυρών, σύμφωνα με το άρθρο 10 της Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» [ΦΕΚ Α΄55/ 11-03-2020] , ενώ υπάρχει και η δυνατότητα τηλεδιάσκεψης για όσους δηλώσουν τούτο στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ,  το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 16/03/2020 και ώρα 14.00, για να εξασφαλιστούν οι απαιτούμενες άδειες.

Τ αθέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :

Θέμα 1ο
Ενημέρωση – συζήτηση για τη συλλογή-αποκομιδή  και διάθεση απορριμμάτων του Δήμου Λαμιέων.
Εισηγητής ο  Δήμαρχος

Θέμα 2ο
Απόρριψη [μη έγκριση] του από 24/09/2018 πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού – Ακύρωση διαδικασίας – Ανάκληση διακήρυξης  του διαγωνισμού «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ Χ.Υ.ΤΑ & ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΕΥΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 9.200.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. μετά την με αριθμό 96/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων

Εισηγητής ο Δήμαρχος 

   

Απόψεις

Ο ποδοσφαιριστής Μανέ, ο αστέρας της Λίβερπουλ από τη Σενεγάλη (ο οποίος βγάζει περίπου 10,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), έδωσε στον κόσμο ένα μάθημα φιλότιμου,...
randomness