Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Κοινό αίτημα για συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με φυσική παρουσία των μελών του.

 

 

 

 

Τέσσερις παρατάξεις ζητούν με κοινό αίτημά τους, να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, με φυσική παρουσία των μελών του.

Στην επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας Ηλία Σανίδα αναφέρουν τα εξής :

''Κύριε πρόεδρε,

ύστερα από επικοινωνία, που είχαμε οι επικεφαλής των παρατάξεων,διαπιστώθηκε,ως κοινή εκτίμηση, οτι τόσο ο αριθμός και η σοβαρότητα των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, όσο και το οτι δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε, επί μακρόν, μια λειτουργία τηλεδιασκέψεων, υποβαθμίζοντας έτσι το ρόλο του Π.Σ., επιβάλλεται να αναθεωρήσετε την πρότασή σας και να πραγματοποιηθεί η συνεδρίασή μας, με φυσική παρουσία των μελών.

Θεωρούμε οτι στην αίθουσα συνεδριάσεών μας, μπορούν να εφαρμοστούν τα μέτρα προστασίας αλλά κι αν αυτός ο χώρος δεν επαρκεί, υπάρχουν σίγουρα εναλλακτικές λύσεις, που μπορούν να μας επιτρέψουν τη δια ζώσης συνεδρίασή μας.    
Εξάλλου υπάρχει το πρόσφατο προηγούμενο της διαδικασίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων, που συνεδρίασε με τη φυσική παρουσία των μελών του''.
 
Με εκτίμηση 
 
1. Γκλέτσος Απόστολος.         "Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση"
2. Αναγνωστάκης Δημήτρης.  "Στερεά Υπεροχής"
3. Μπατζελή Κατερίνα.           "Πατρίδα μας η Στερεά"
4. Βούλγαρης Αντώνης.          "Ελεύθερη Στερεά".
 


   

Απόψεις

Αθλητικά

Ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) θα εκκινήσει πρώτος στο αυστριακό γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, αφού στα σημερινά δοκιμαστικά που έγιναν υπό βροχή στην πίστα του...