Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

''Κόκκινη Κάρτα'' στην Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας απο Κατερίνα Μπατζελή

 

''Για άλλη μια φορά γίναμε στο ίδιο έργο θεατές. Ακόμα και τώρα στο σημείο μηδέν του Τουρισμού που χρειάζεται συνολική προσπάθεια και συστράτευση για να στηριχθεί ο κλάδος, οι εργαζόμενοι, η τοπική αγορά , η Περιφερειακή αρχή προτιμάει να παίζει «μπάλα μόνη της» , με παίκτες κατώτερων των προσδοκιών και αναγκών'' τονίζει σε ανακοινωσή της η περιφεεριακή σύμβουλος Κατερίνα Μπατζελή , επικεφαλής της παράταξης ''πατρίδα μας η Στερεά ''. 

Η πρόταση τροποποίησης που υποβλήθηκε από την Περιφερειακή Αρχή καταψηφίστηκε απο την παράταξη της κ. Μπατζελή , η οποία κατέθεσε εναλλακτική πρόταση που απορρίφθηκε στην ψηφοφορία που εγινε στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου . 

Στην ανακοινωσή της η κ. Μπατζελή εξηγεί τους λόγους που καταψήφισε την πρόταση της Περιφερειακής Αρχής για τον τουρισμό . Μεταξύ αλλων αναφέρει οτι ''δεν είναι επικαιροποιημένη βάση των συνθηκών της πανδημικής κρίσης ,δεν αναδεικνύει την υγειονομική προστασία και ασφάλεια του τόπου μας που τόσο πολύ οι συμπολίτες μας τήρησαν και σεβάστηκαν και απλά κάνει  μία πρόχειρη λογιστική ανακατανομή κονδυλίων. περιμένοντας για μια ακόμη φορά το κεντρικό κράτος , οπως χαρακτηριστικά σημειώνει . 

 

Η παράταξή μας , σημειώνει η κ. Μπατζελή ,  με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καιρούς κατάθεσε μία ολοκληρωμένη πρόταση με παρεμβάσεις της Περιφέρειας για την στήριξη του Τουριστικού μας τομέα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με πολλές οικονομικές δραστηριότητες.