Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κόντρα για τις προσλήψεις δημοσιογράφων σε Γραφεία Τύπου

 

 

Η συνδικαλιστική Ομοσπονδία των δημοσιογράφων ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά πως το αίτημα της ΠΟΕΣΥ για τη σύσταση επιπλέον θέσεων δημοσιογράφων στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης έγινε αποδεκτό από την κυβέρνηση. Στο παρασκήνιο προωθήθηκε και συγκεκριμένη διάταξη, ώστε σε αυτές τις θέσεις να προσλαμβάνονται δημοσιογράφοι που είναι μέλη των συνδικαλιστικών ενώσεων!

Η διάταξη αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των πανεπιστημιακών, που εκδηλώθηκε μέσω του Πανελλήνιου Συλλόγου Επιστημόνων Επικοινωνίας, Δημοσιογραφίας, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Πολιτισμού (ΠΣΕΕΔΗΜΜΕΠ), που εκπροσωπεί τους αποφοίτους των Τμημάτων Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθήνας, Θεσσαλονίκης και του Παντείου. Ο σύλλογος προειδοποιεί με προσφυγή ενάντια στις διατάξεις του νομοσχεδίου, οι οποίες αποκλείουν τους πτυχιούχους αποφοίτους χάριν των μελών συνδικαλιστικών ενώσεων.

   

Απόψεις

Θέλω να πέσω για ύπνο και να ξυπνήσω παραμονή Δεκαπενταύγουστου, απ’ τα πανηγύρια του γιου μου για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών.Να έχουν γίνει τα καρπούζια.Ο...