Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Κορυφώνονται στη Λαμία οι δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας - Συμμετέχει και ο Δήμος Λοκρών

Ολοκληρώνονται το Σάββατο και την Κυριακή στη Λαμία, οι δράσεις, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας κινητικότητας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων :

Σάββατο 21/9

11:00 (Σημείο Εκκίνησης: πλ. Ελευθερίας): Δράση «Ζωντανοί δρόμοι», περίπατος των δημοτικών συμβούλων με στόχο την αξιολόγηση των προβλημάτων της πόλης μας (φυσικά εμπόδια, σπασμένα πεζοδρόμια, η παράνομη στάθμευση, η απόρριψη σκουπιδιών κ.λπ.)

Κυριακή 22/9 (Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο)

10:30 (Σημείο Εκκίνησης: πλ. Λαού): Ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης από τους δημότες, μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και δημοτικούς συμβούλους.
Κλείσιμο δρόμων στο κέντρο της πόλης που περικλείεται από τις οδούς Όθωνος, Καραϊσκάκη, Αγνώστου Στρατιώτη, Υψηλάντη, Μακροπούλου, Αχιλλέως, Πατρόκλου, Βενιζέλου, Μπότσαρη, Παπακυριαζή, Θερμοπυλών, Καποδιστρίου και Αμαλίας.

Ο Δήμος Λοκρών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας συμμετέχει και ο Δήμος Λοκρών.

Την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου στις στις 11:00 πμ στην κεντρική πλατεία της Αταλάντης θα ξεκινήσει ξενάγησή στα ανοικτά σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος της πόλης από Αρχαιολόγο με τελικό προορισμό το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αταλάντης.

Την ίδια μερα, η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Εθνικής Αντίστασης από το ύψος της οδού Θεοφανοπούλου έως και την κεντρική πλατεία θα διακοπεί από τις 19:30 έως και τις 24:00.

 

   

Απόψεις

Ο ποδοσφαιριστής Μανέ, ο αστέρας της Λίβερπουλ από τη Σενεγάλη (ο οποίος βγάζει περίπου 10,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), έδωσε στον κόσμο ένα μάθημα φιλότιμου,...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness