Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κούσουλα Δ. Παναγιώτα: Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για μια καλύτερη Περιφέρεια! Γιατί την αξίζουμε και την δικαιούμαστε!

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Έχοντας επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω, αλλά και του μεγάλου σεβασμού προς όλους σας, αποφάσισα να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Φθιώτιδας, αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση του υποψήφιου περιφερειάρχη για τη Στερεά Ελλάδα, Φάνη Σπανού.

Η απόφασή μου να ασχοληθώ πιο ενεργά με τα κοινά, ξεκινά από την επιθυμία μου για προσφορά στον τόπο και την κοινωνία, ιδιαίτερα της περιφέρειας στην οποία ζω κι εργάζομαι.

Οι περιφέρειες μπορούν να έχουν πραγματικό αντίκτυπο στις κοινωνίες και τις επιχειρήσεις τους. Πολλώ δε μάλλον στους νέους, που δεν επιλέγουν τον δρόμο του εξωτερικού αλλά επιχειρούν ή σκέφτονται να επιχειρήσουν στην περιφέρεια μας. Είναι ευθύνη, αλλά και υποχρέωση όλων μας, να συμβάλουμε στο σχεδιασμό ενός βιώσιμου επιχειρηματικού και αναπτυξιακού μοντέλου βασισμένο στην έρευνα και την καινοτομία, με βασικούς πυλώνες τον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα, την εφοδιαστική αλυσίδα και τις νέες τεχνολογίες Ένα μοντέλο με ανοιχτές προοπτικές επιτυχίας για όλους και φυσικά για τους νέους ανθρώπους, τους νέους επιστήμονες, τις νεοφυείς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις.

Έμεινα στο τόπο μου και οφείλω να αγωνιστώ για αυτόν. Οφείλω να αγωνιστώ  για μια περιφέρεια που θα κρατάει τα παιδιά της γιατί οι νέοι άνθρωποι είναι η σπίθα που θα πυροδοτήσει την αλυσιδωτή αντίδραση - οδηγό προς το επιδιωκόμενο αναπτυξιακό άλμα.

Μέσα από την επαγγελματική  μου δραστηριότητα, έχω μάθει την αξία της σύνθεσης των ιδεών, της ομαδικής δουλειάς και του δημιουργικού διαλόγου. Η εμπειρία μου στον τεχνικό κλάδο μου επιτρέπει να έχω γνώση τόσο θεωρητική όσο και πρακτική για τα μεγάλα τεχνικά, οικονομικά και χωροταξικά ζητήματα που θα απασχολήσουν την περιφέρειά μας και μας επηρεάζουν όλους.

Με πίστη και αφοσίωση στις προτεραιότητες του τόπου μας, θέτω στην διάθεσή σας την υποψηφιότητα μου και ζητώ τη στήριξή σας με την υπόσχεση ότι θα εργασθώ με ήθος, αξιοπρέπεια, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για μια καλύτερη Περιφέρεια!

Γιατί την αξίζουμε και την δικαιούμαστε!

 

Με τιμή,

Κούσουλα Δ. Παναγιώτα

Πολιτικός Μηχανικός

 

 

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1986 στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας όπου και διαμένω μόνιμα. Γονείς μου είναι ο Δημήτριος Κούσουλας και η Ελένη Γιαλούρη. Ο σύζυγος μου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, κατάγεται από το Παλαιοχώρι Δωριέων Φθιώτιδας και πρόσφατα αποκτήσαμε ένα γιο.

Είμαι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του αντίστοιχου τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης του προγράμματος "Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών " του Ε.Μ.Π.. Επίσης μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά.

Εργάζομαι ως συνεργάτης μηχανικός κατασκευαστικής εταιρείας με καθήκοντα τεχνικής και οικονομικής διαχείρισης έργων αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός διατηρώντας, μαζί με τον αδερφό μου, τεχνικό γραφείο στην Αμφίκλεια.